False False
Veelgestelde vragen

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?  
Ja, VitOrtho BV levert aan particulieren en dus worden alle prijzen INCLUSIEF BTW vermeld. Voor het merendeel van de door ons geleverde producten geldt het lage BTW tarief (6%), producten voor uitwendig gebruik zijn belast met het hoge tarief (21%).

 

Kan het pakket naar mijn postbus gezonden worden?
Ja, de bezorging van de pakketten wordt door PostNL verzorgd en daardoor is bezorging in postbussen wel mogelijk.

 

Mag ik de afbeeldingen van de producten gebruiken?  
De foto's en productbeschrijvingen zijn in eigen beheer door VitOrtho BV gemaakt en zijn dus auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van VitOrtho BV  is het gebruik, al dan niet voor commerciële doeleinden, NIET toegestaan. Als u de foto’s zonder schriftelijke toestemming van VitOrtho BV  toch voor commerciële doeleinden gebruikt, verbeurt u jegens VitOrtho BV  zonder dat een ingebrekestelling noodzakelijk is en zonder dat VitOrtho BV  enige schade aannemelijk behoeft te maken € 300,= per foto, vermeerderd met de volledige door VitOrtho BV te maken kosten om haar rechten te handhaven, onverminderd de verplichting om het gebruik van de foto of foto’s op eerste aanzegging te staken en gestaakt te houden.

 

Wilt u het pakket na 15.30 uur afleveren?  
Op de exacte tijd van aflevering door PostNL hebben wij geen invloed. Een toezegging in deze richting kunnen wij dus niet doen.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?  
Bestellingen die voor 16.00 uur door ons zijn ingevoerd worden meestal dezelfde werkdag door ons verzonden. De verzending van de pakketten wordt door PostNL verzorgd. In principe biedt PostNL het pakket de volgende bezorgdag bij u aan maar daar hebben wij geen invloed op. 

 

Ik heb vandaag een bestelling geplaatst, kan daar nog een wijziging in aangebracht worden?  
Doordat uw order snel door ons verwerkt wordt zijn geen wijzigingen meer mogelijk nadat uw order geplaatst en afgerekend is. 

 

Wanneer moet ik verzendkosten betalen?  
Bij bestellingen tot een totaalbedrag van minder dan € 25,00 wordt een bijdrage in de verzendkosten van € 4,50 inclusief BTW in rekening gebracht. Bij verzending naar het buitenland gelden hiervoor andere tarieven. Zie daarvoor het tabblad "Internationale bestellingen".