False False
Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met VitOrtho Voedingssupplementen en ons team
Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren. Gezond leven is alleen niet altijd even makkelijk! Door een druk bestaan kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je niet elke dag voldoende beweegt, ontspant en gezond eet. Dat geldt voor iedereen, maar ook zeker tijdens specifieke levensfasen, zoals zwangerschap, puberteit, ouderdom en andere situaties waarin je gezondheid juist een steuntje in de rug kan gebruiken. Voedingssupplementen kunnen jou helpen om voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Daarbij is het belangrijk om zuivere en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die goed opneembaar zijn. Elke dag een goede multivitamine is absoluut geen overbodige luxe. Daarnaast kun je als basisaanvulling op een gezond voedingspatroon denken aan voedingssupplementen zoals vitamine C, vitamine D, visolie en magnesium.

Producten voor iedereen, voor elke portemonnee
VitOrtho Voedingssupplementen levert kwalitatieve voedingssupplementen voor een ‘gezonde’ prijs. We willen namelijk dat ondersteuning van de gezondheid met voedingssuppletie voor iedereen bereikbaar is. Kies uit een betaalbaar assortiment voor dagelijks gebruik. Ons belangrijkste doel hierbij is om kwalitatieve supplementen te bieden voor een ‘gezonde’ prijs.

Onze merken
VitOrtho Voedingssupplementen levert dé orthomoleculaire merken NOW en VitOrtho. Wij zijn gestart als dé exclusieve Nederlandse distributeur van NOW, wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Het eigen merk VitOrtho is zo’n 10 jaar geleden gelanceerd en ontwikkelt zich razendsnel. Klik hier om meer te weten te komen over onze onze merken

Advies
Via social media en beurzen verstrekken wij tips en adviezen over gezondheid om zo een gezonde leefstijl te stimuleren. Elke dag een goede multivitamine, aangevuld met enkele basissupplementen kan al een positieve bijdrage leveren aan je energie. Een therapeut of vitaminespecialist kan jou helpen bij een suppletie-advies op maat, waarbij wordt gekeken naar jouw specifieke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een orthomoleculair therapeut, orthomoleculair diëtist, homeopaat en/of fytotherapeut.

Informatie en Educatie
VitOrtho Voedingssupplementen sponsort VitEducatief. Op VitEducatief.nl vind je interessant nieuws, advies en achtergrondinformatie op het gebied van voeding en gezondheid. Deze website is met name gericht op de gezondheidsprofessional, echter is de informatie ook geschikt voor gezondheidsbewuste consumenten.

VitOrtho BV
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag
Tel. 070 3010703
info@vitortho-retail.nl